laden
Datum van aankomst :
Nachten :
Kamers :
Volwassenen :
Kinderen :
tariefcode :
Photo Gallery

Hotel de noailles

Een glas nuttigen in de aangename wintertuin, zich ontspannen tijdens een plezierig samenzijn met zijn naasten aan de rand van de haard, stress kwijtraken in de gymzaal, van de sauna genieten… Zoveel momenten om volledig van te genieten in Hotel de Noailles.

U zult bij ons het genot ontdekken van een ontvangst op maat. Ons personeel staat op elk moment voor u klaar om uw wensen in te willigen...

Het Hotel heeft zelfs, in het hart van Parijs, een hofje en terrassen . Toch ontdekt men de grootste charmes binnen de vertrouwde muren van het hotel: de buitengewone aankleding en het «kunstzinnige » aanzien.

Zen, Design, Art Deco

Of u nu Zen, Design of meer Art Déco aanhangt, Hotel de Noailles heeft slechts een enkele wens : smaak voor kunst met u delen. Zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de kamers. Hedendaags, modern of verschrikkelijk creatief, kunst heeft alle aandacht ! En omdat ons grootste plezier is onze passie met u te delen, zijn foto’s, beelden, schilderijen en bloemschikkingen de esthetische getuigen van uw verblijf.

Logeren in hotel de Noailles

Men zegt onze 56 unieke kamers. Dat is zeker zo omdat ze alle ontzettend van elkaar verschillen. Hun uitrusting is gekozen om van het meest moderne comfort te kunnen genieten en hun stijl valt niet te imiteren. Ons geheim ? Een aankleding die ultra-hedendaags is met waardevolle Art Déco aspecten en de uiterst pure en fijne Japanse zen.

Lezingen, Vergaderingen en Trainingen

Voor uw lezingen, werkbijeenkomsten en andere trainingen beschikken wij over een zaal die tot 25 personen kan bevatten. Met natuurlijk een service voor eten & drinken op verzoek.

GEEF TOE AAN HET AANTREKKELIJKE !

Bij ons is hedendaagse kunst overal en is in alle vrijheid, in bijna wilde staat. In de gangen, de salons ontmoet u misschien oranje beren, paarse slakken of gouden schildpadden. U moet zich vooral geen zorgen maken.

Het gaat om « cracking art » , werk van een Italiaans collectief van artiesten met een ecologische boodschap die ons bijzonder aanspreekt.

>> Kaart
      Hotel De Noailles - 9 Rue de La Michodière | 75002 Paris | Metro : Opéra Tél. : +33(0)1 47 42 92 90 | Fax : +33(0)1 49 24 92 71 | contact@hotelnoailles.com
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification