laden
Datum van aankomst :
Nachten :
Kamers :
Volwassenen :
Kinderen :
tariefcode :

Ontbijt & Bar

Het ontbijt wordt in de ontbijtzaal geserveerd en heeft de vorm van een smakelijk en overvloedig buffet. Wanneer het weer zonnig is, kunt u zich rustig op ons binnenhof installeren. Als u liever de intimiteit van uw kamer verkiest, aarzel niet om ons te verzoeken uw ontbijt daar te serveren. In Hotel de Noailles is het ontbijt een moment om te waarderen.

Om uit te rusten of om met uw naasten een chique en aangename sfeer te delen, nodigen wij u uit om van onze bar te genieten en er een glas te nemen. Als het weer het toelaat, kunt u van het groen op ons binnenhof genieten.


Ontspanning, uw smaakpapillen en vuur van de open haard

Tijdens de koude winterdagen kunt u zich bij onze open haard goed verwarmen. Daar geeft een echt vuur warmte en comfort af. Onze barman staat voor u klaar om een huis- cocktail te maken en u te adviseren over de maandelijkse Franse wijnkeuze die uw smaakpapillen ten goede komen.


Fotos van de bar

      Hotel De Noailles - 9 Rue de La Michodière | 75002 Paris | Metro : Opéra Tél. : +33(0)1 47 42 92 90 | Fax : +33(0)1 49 24 92 71 | contact@hotelnoailles.com
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenĂȘtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification