laden
Datum van aankomst :
Nachten :
Kamers :
Volwassenen :
Kinderen :
tariefcode :

Ontbijt & Bar

Het ontbijt wordt in de ontbijtzaal geserveerd en heeft de vorm van een smakelijk en overvloedig buffet. Wanneer het weer zonnig is, kunt u zich rustig op ons binnenhof installeren. Als u liever de intimiteit van uw kamer verkiest, aarzel niet om ons te verzoeken uw ontbijt daar te serveren. In Hotel de Noailles is het ontbijt een moment om te waarderen.

Om uit te rusten of om met uw naasten een chique en aangename sfeer te delen, nodigen wij u uit om van onze bar te genieten en er een glas te nemen. Als het weer het toelaat, kunt u van het groen op ons binnenhof genieten.


Het wordt tussen 7u tot 10.30 uur in de zaal geserveerd waar het in de vorm van een uitgebreid en smakelijk buffet voor u klaarstaat. Als het ontbijt niet bij de prijs inbegrepen is, kost het 18 € per persoon en per dag. Bij mooi weer wordt het ontbijt ook genuttigd vanaf 9 uur op ons binnenhof om toch de nachtrust van onze gasten te respecteren. In het geval dat u op uw kamer wil blijven, kan het ontbijt ook tussen 7.30 uur en 10 uur naar uw kamer gebracht worden.

Ons ontbijt bestaat uit :

- Koffie, warme chocolade, verschillende soorten thee en kruidenthees, sinaasappel- en grapefruitsap 
- Granen, verse fruitsalade, vruchtenmoes, gedroogde vruchten, taart, yoghurt.
- Toast, verschillende soorten brood, jam, Weens gebak, cakes, brownies, madeleine gebak, pannenkoeken
- Worstwaren, kaas, harde eieren, worstjes, bacon, roereieren.

Ontbijt foto’s

      Hotel De Noailles - 9 Rue de La Michodière | 75002 Paris | Metro : Opéra Tél. : +33(0)1 47 42 92 90 | Fax : +33(0)1 49 24 92 71 | contact@hotelnoailles.com
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenĂȘtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification