laden
Datum van aankomst :
Nachten :
Kamers :
Volwassenen :
Kinderen :
tariefcode :
Photo Gallery

Welkom, hotel de noailles

Ter gelegenheid van uw volgende zaken- of plezierreis, waarom niet het nuttige met het aangename te verenigen door te verblijven in een charmant hotel, dat ideaal in het hart van Parijs gelegen is ?

Hotel de Noailles, klaar om u te ontvangen

Naast uw voorkeur voor winkelen en ontspanning, uw culturele passies en uw zakelijke afspraken, droomt u van een unieke vakantieplek in het hart van Parijs, de lichtstad.

In een elegante en intieme stijl ingericht maar tevens modern en vol met energie, biedt deze **** vestiging u 56 zeer comfortabele kamers om een hoogst aangename nacht door te brengen.

Een ideaal gelegen **** Parijs hotel

Gelegen in het hart van het chique Opera stadsdeel, tegenover het Theater de la Michodière, op twee stappen van de restaurants La Fontaine Gaillon en Le Drouant, nodigt Hotel de Noailles u uit in ons Hotel te logeren en al haar charmes te ontdekken.

Op twee stappen van de Opera Garnier en toch heel erg rustig... wat een verborgen schat, Hotel de Noailles verwacht u voor uw professioneel verblijf – dichtbij zijn : de Beurs, banken, verzekeraars … – , voor uw culturele en toeristische uitjes net zoals voor het winkelen – binnen handbereik : de Galeries Lafayette en Printemps, de luxe winkels van de Rue de la Paix, de Place Vendôme, Faubourg Saint Honoré, het Louvre- en Orsay-museum, enz.

GRATIS ONTBIJT
Bij elke reservering op onze officiële site Boek
>> Kaart
      Hotel De Noailles - 9 Rue de La Michodière | 75002 Paris | Metro : Opéra Tél. : +33(0)1 47 42 92 90 | Fax : +33(0)1 49 24 92 71 | contact@hotelnoailles.com
Copyright © 2004 - 2015. EFICOM . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encrypted Authentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe
Mot de passe oublié
Vous allez recevoir votre mot de passe par mail
Revenir à l'authentification